I després

‘Únete a la Generación D, cada día somos más’, arriba a Sant Feliu de Guíxols

L’autocar de TVE posa a l’abast dels ciutadans informació sobre com tractar el món digital

Compartiu aquesta història

A partir d’aquesta tarda de dijous 18 de gener i durant els propers, 19 i 20 de gener l’espai itinerant ‘Únete a la Generación D, cada día somos más’, visita Sant Feliu de Guíxols al Passeig del Mar a l’encreuament amb la Rambla.

L’ autocar posa a disposició de tots els ciutadans que ho desitgin informació sobre cercadors d’internet, xarxes socials, ciberseguretat o gestions en línia. La digitalització forma part del dia a dia. Per això, aquesta experiència ofereix als usuaris multitud de recursos i orientació per al senzill desenvolupament de les seves competències digitals, aplicable a tots els àmbits de la vida quotidiana.

Ho explica Sergio Rojo, dinamitzador de la Unitat móbil de ‘Generación D’.

Els tallers, jocs i activitats estan pensats perquè tota la ciutadania participi en l’experiència, amb especial atenció a aturats, dones de més de 45 anys i sèniors. L’experiència és totalment gratuïta i té una durada aproximada de 30 – 40 minuts.

Es disposarà de diverses activitats com per començar un test autodiagnòstic, que permetrà conèixer el nivell en competències digitals. Amb els resultats, es personalitzarà l’experiència. També posaran a l’abast multitud de cursos, formacions o tallers.

Amb el resultat del test, us podreu afrontar a jocs i activitats de tots els nivells: des d’aprendre a fer una cerca òptima en internet fins a fugir de les “fake news”, optimitzar l’ús de les xarxes socials o gestionar la teva identitat digital. A més, podreu participar en un escape room.

Totes les activitats donen punts, amb els que podreu aconseguir que la vostra localitat ocupi el lloc número u del rànquing general dels municipis d’Espanya.

Per sol·licitar informació podeu contactar a través del 900 101 493 o del correu electrònic reservas3reservas3@uneteageneraciond.es

Per participar heu de confirmar l’assistència i triar l’horari.

El més llegit

I després