I després

ERC porta al Ple la creació d’un Carnet Jove Municipal

Compartiu aquesta història

ERC Guíxols ha fet la proposta de “posar en marxa un Carnet Jove Municipal adreçat a joves de la nostra ciutat de 14 a 29 anys”.
Segons afirmen, ”la proposta ja la recollia el seu partit en el programa electoral de les passades eleccions, i va sorgir després de constatar, entre el col·lectiu juvenil, les dificultats que sovint té aquest sector de la població per accedir a activitats i compres de tot tipus que s’allunyen sovint de les seves possibilitats econòmiques”.

Per tant, la formació ha decidit que aquesta proposta es porti al proper Ple Ordinari del dijous 25 de febrer, a on es debatrà i votarà la seva creació.

El Grup Municipal manifesta que “defensarà que cal aquest Carnet per afavorir i fomentar la vida cívica, cultural, esportiva, associativa i comercial de la nostra ciutat”.

També destaquen que “aquest Carnet Jove Municipal estaria destinat a empreses, comerços i serveis municipals. Amb ell, els establiments i empreses tindrien un nou mitjà de promoció gratuït, que els connectin al sector juvenil, amb promocions continuades a través dels mitjans propis del Carnet Jove Municipal, on cada empresa o establiment aplicaria el descompte o promoció que consideri més adient i atractiu”.

Des de la formació expliquen que “el Carnet Jove Municipal podria oferir descomptes en sectors molt diversificats com: alimentació, bars i restaurants, bricolatge i mecànica, formació, tecnologia, moda i complements, oci, lleure, esports, papereria, salut, estètica, serveis professionals, cultura, turisme, etc. D’altra banda, els serveis municipals també podrien oferir descomptes en l’àrea d’esports, de joventut, de turisme, de cultura, entre d’altres”.

Des d’ERC Guíxols conclouen que “d’aquesta manera totes aquelles activitats organitzades directament des de l’Ajuntament o amb la seva participació, tindrien en compte la integració al Carnet Jove Municipal. Com a exemple, el Festival de la Porta Ferrada, que a la nova adjudicació ja hauria de preveure aquests beneficis per als i les joves de la ciutat”.

El més llegit

I després