I després

La comèdia ‘Orgasmos 2!’ estrena la nova temporada de monòlegs de sala Las Vegas de Sant Feliu

Roger Pera i Sam Sánchez representen situacions quotidianes i reals de parella dins i fora del llit, les relacions entre els sexes, l'acte sexual en si mateix, les manies dels homes i dones i accentua els clàssics tòpics

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 20 de gener engega la programació de la nova temporada d’humor a la sala Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols.

El tret de sortida és amb la comèdia Orgasmos 2!

Una obra que tracta de la convivència en parella i les diferències.  Orgasmes va ser escrita per Dan Israely i estrenada al 2003 a Broadway amb un èxit que s’ha anat traslladant a tots els països on s’ha emportat aquesta obra. Roger Pera al qual vam poder veure l’any passat en ‘Èxit’, torna a la càrrega, amb Orgasmes 2.

Marc Recolons, director de Sala Las Vegas ens parla d’aquest espectacle.

Veurem a Roger Pera acompanyat de Sam Sánchez, en una divertida comèdia en què tots dos actors representen situacions quotidianes i reals de parella en clau d’humor i exageració. Donant-li unes bones voltes de rosca als comportaments habituals entre dones i homes.

Orgasmes 2 es compon de monòlegs sobre les relacions de parella dins i fora del llit, les relacions entre els sexes, l’acte sexual en si mateix, les manies dels homes i dones i accentua els clàssics tòpics.

En resum, un autèntic manual d’autoajuda amb una nova actualització i un nou enfocament per enfrontar-se als reptes de la parella, que no són pocs.

El més llegit

I després