LA VIA FERRADA CONTINUA GENERANT OPINIONS

L’aparició d’un article de Jaume Ramot (Grup de Natura Sterna) al Diari de Girona en contra de la Via Ferrada de Sant Feliu de Guíxols ha generat debat, tal i com se suposa que es pretenia, i hi ha hagut diverses reaccions de les quals donem compte en aquest post.
Per una banda, Jaume Ramot s’ha adreçat a la nostra emissora mostrant-se en desacord amb el contingut del post de fa uns dies varem inserir en el nostre web en el qual recollíem les impressions que sobre l’escrit ens traslladaven responsables de l’anterior govern, de l’actual, representants dels comerciants, d’empreses del port, hotelers i dels propis usuaris.
Entretant, se’ns notificava que s’estava arribant a les 500 signatures ciutadanes de suport a la Via Ferrada impulsada a través de change.org i, per l’altra banda, els veïns es comunicaven amb Jaume Ramot amb la intenció de formar un front comú d’oposició a la Via.
Al mateix temps el regidor de Turisme, Salvador Calabuig declarava a El Punt Avui que es planteja fer les sortides des del Tinglado, l’Associació Guíxols Comerç i Turisme també generava un comunicat, al temps que l’alcalde, Carles Motas, demanava  moderació per totes les bandes i que no es criminalitzi l’activitat.
En els següents arxius podeu  consultar les opinions a les que fem referència amb els seus continguts textuals:

RÈPLICA DE JAUME RAMOT          COMUNICAT COMERCIANTS       DECLARACIONS ALCALDE

ARTICLE EL PUNT AVUI

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació