I després

12 NOTÍCIES + 12 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

DIMARTS ES PRESENTARÀ EL FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i l’empresa TheProject faran pública dimarts de la setmana vinent (22 de març) la programació del 54è Festival de la Porta Ferrada.
Serà el moment de conèixer les novetats artístiques d’un 2016 que, de moment, té entrades a la venda de dos espectacles rellevants: Manolo García amb la gira “Todo es ahora”, el 23 de juliol a l’Espai Port. I Estopa, el 9 d’agost (a l’Espai Port) amb la gira “Rumba a lo desconocido”.
L’organització informa que tal com s’ha realitzat els dos últims anys, es repetiran polítiques actives de descomptes i promocions en els preus de les entrades.

500 festival

 

531.533 EUROS DEL PREMI DE LA BONOLOTO A UN APOSTANT DE SANT FELIU
Un veí de Sant Feliu de Guíxols es va emportar el passat dilluns dia 7 de març, 531.533 euros com a únic encertant de primera categoria del sorteig de la Bonoloto, ha informat el Setmanari Àncora. La butlleta premiada va ser validada a l’Administració de Loteries número 2 de Sant Feliu, situada a l’avinguda de Catalunya.

500 BONOLOTO

 

REEDICIÓ EN VINIL DE COLORS DELS DISCOS DE “NO MORE LIES”
De “No More Lies”, la banda ganxona de referència del punk-rock del país, formada per Santi Garcia, Màxim Triviños i Roger Ortega, es tornen a comercialitzar els seus discos “Seeds of enthusiasm” de 1997 i “][” de 2001, editats en el seu moment en format cd pel segell BCore. La particularitat d’aquesta reedició és que es tracta d’edicions limitades en vinil amb un total de 300 còpies de cadascun de les quals 100 del primer seran de color blau transparent i 200 de color negre i del segon, 100 de color taronja i 200 de color negre, seguint la paleta de colors de les portades dels treballs esmentats.
Les vendes van a molt bon ritme però encara es poden adquirir a: http://bcstore.bcoredisc.com/tag/bcore

500 NOMORE

 

L’INS SANT FELIU A LA TROBADA COMERCIAL D’EMPRESES SIMULADES
Fa unes setmanes que es va celebrar una trobada comercial d’empreses simulades de la xarxa Empresaula a l’Auditori AXA de Barcelona, amb la participació de 60 empreses simulades de 19 instituts d’arreu de Catalunya. Els alumnes de 2n curs de Gestió administrativa i els de 1r i 2n curs d’Administració i finances de l’INS Sant Feliu també hi van presentar les seves empreses.

500 IES

 

JA HI HA DATA PER LES OBRES DE LA PLAÇA DE LA BIBLIOTECA I ARXIU
El proper 29 de març està previst que comencin les obres de reforma de la plaça de la Biblioteca que han de permetre resoldre un problema de filtracions d’aigua en la zona del magatzem de l’arxiu municipal, i que afecta també una part de magatzem de la biblioteca pública.
Les obres, encarregades a l’empresa Mirfer, tindran una durada aproximada d’un mes, amb un pressupost de 29.692,07 euros i mentre durin, els usuaris hauran d’accedir-hi per l’entrada que hi ha situada a la carretera de Girona.
S’haurà d’aixecar el paviment per col.locar elements aïllants i antifiltracions, i tornar a recobrir. L’aspecte final serà pràcticament el mateix però havent solucionat el problema de filtracions i humitats.

500 BIBLIO

 

AQUEST DISSABTE MERCAT DELS ENCANTS A SANT FELIU
Aquest dissabte, 19 de març, a la Plaça del Mercat de Sant Feliu de Guíxols se celebrarà una nova edició del Mercat dels Encants on es pot vendre tot allò que no utilitzeu o bé adquirir allò que necessiteu a preus molt econòmics en articles nous i de segona mà. Si us hi voleu apuntar envieu un missatge a acccsantfeliu@gmail.com

500 ENCANTS

 

L’ESCOLA DE FUTBOL BUSCA FOTOS I MATERIAL PER EXPO DELS 25 ANYS
El proper mes de juny es compliran 25 anys de la creació de l’Escola de Futbol Sant Feliu i el Club per tal de fer diverses activitats d’aquests anys fa una crida a jugadors, tècnics, directius i familiars que hagin format part en algun moment de l’entitat a fer arribar material (fotos, samarretes, fitxes, etc…). Per aquest motiu ha creat una adreça de correu electrònic on poder-ho enviar. Poden fer-ho a efsf25anys@gmail.com

500 EFSF

 

ESPAI DE CREU ROJA SANT FELIU-VALL D’ARO
Creu Roja continua disposant d’un micro-espai els dissabtes a les 9:30 h. per tal de difondre les seves campanyes i activitats solidàries. L’entitat va néixer arrel d’un sagnant conflicte semblant a molts dels que es comptabilitzen actualment arreu del món i on Creu Roja hi continua present. El president de l’Assenblea Local, Jordi Roca, ens recorda aquests inicis. A la foto un dels cursos de primers auxilis que s’imparteix a la seu de la carretera de Palamós. ARXIU ESCRIT DE CREU ROJA

500 creu roja

 

VISITA D’ALUMNES DEL COR DE MARIA A L’AJUNTAMENT
Els alumnes de 2n curs de Primària de l’Escola Cor de Maria de Sant Feliu de Guíxols van visitar el passat 14 de març l’Ajuntament de la ciutat, i van ser rebuts per l’alcalde Carles Motas, informa el servei de premsa. Posteriorment van fer una visita a la mateixa exposició que ocupa els baixos del consistori, dedicada precisament al propi centre escolar i als 150 anys d’història. Tot seguit es va fer un simulacre del que seria una sessió plenària. Motas va explicar als infants el significat de la paraula democràcia, la presa de decisions per majories, el sentit del treball en equip i la importància de la institució local i tot seguit es va sotmetre a les preguntes dels escolars.

500 ALUMNES

 

REPRESENTACIÓ MUNICIPAL A LA PRESENTACIÓ DEL MIC
Representants de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols es varen desplaçar al Caixa Forum de Barcelona on es feia la presentació del MIC, amb la presència dels jugadors Sergi Roberto del F.C.Barcelona i de Víctor Álvarez del R.C.D.Espanyol.
El regidor Josep Saballs acompanya a la fotografia als jugadors, al secretari General de l’Esport, a Juanjo Rovira, el delegat i el vicepresident de la Diputació de Girona, representants de la Federació Catalana, Ajuntament de Girona i del Patronat Costa Brava Girona Pirineu.
En les properes hores publicarem el primer calendari de partits del MIC que es disputaran a Sant Feliu de Guíxols.

500 MIC

 

XXI TROFEU JOAN ALBÓ AL CLUB NÀUTIC SANT FELIU
Els dies 19 i 20 de març, el Club Nàutic Sant Feliu acull el XXI Trofeu Joan Albó, una de les competicions clàssiques del calendari de l’entitat ganxona. La regata és de la modalitat de creuer a vela és puntable per la Copa Catalana Zona Nord.
Està previst que es celebrin tres proves, una de costanera el dissabte i dues de sotavent – sobrevent el diumenge. Serà necessari completar-ne un mínim perquè la regata sigui vàlida. Si la meteorologia ho permet, les dues jornades començaran al punt de les 12 del migdia i finalitzaran també amb una botifarrada popular. L’entrega de premis es farà diumenge un cop acabi la competició. El Club Nàutic ofereix amarrament gratuït a tots els participants des de l’11 fins el 27 de març.

500 NAUTIC

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 19 de març
Camp de Futbol “Josep Suñer”
11,00 h. Prebenjamí B – Monells
12,30 h. Aleví B – GEiEG
16,00h Futbol empreses Bar Moreda – Huellas

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00 h. Prebenjamí A – Baix Ter
10,00 h. Aleví D – Cornellà de Terri
11,15 h. Benjamí A – Escola Pia
12,30h Cadet A- Llagostera
16,00h. Juvenil A – EF Gironès

Pavelló Municipal La Corxera
Club Básquet Sant Feliu
09,00h. Mini Masculí B – Bisbal
10,30h. Infantil Femení – Unió
10,30h. Mini Masculí A – L’escala
12,00h. Preinfantil Masculí – Vall d’en Vas
16,00 h. Sots 25 Masculí – Lloret
17.30h Senior Femení – Onyar

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
17,00 h. Club Futbol Sala Guíxols A – Fontcoberta
19,00 h. Club Futbol Sala Guíxols B – Vidreres

Diumenge, 13 de març
Camp de Futbol “Josep Suñer”
12,00 h. AD Guíxols A – Can Gibert

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
12,30h. Infantil A – Sils
17,00h Femení – Pradenc

Pavelló Municipal La Corxera
Club Básquet Sant Feliu
10,00 h. Junior Masculí B – Garrotxa
12,00 h. Senior Masculí – Begur

500 esports

El més llegit

I després