I després

DISSABTE CADENA HUMANA ARRAN DE MAR

Compartiu aquesta història

Pel dissabte, 19 de març, s’organitza a Sant Feliu una cadena humana arran de mar emmarcada en la Jornada internacional contra el feixisme, la islamofòbia i pels drets dels refugiats, impulsada per moviments unitaris d’arreu d’Europa, en el mateix context de l’anterior convocatòria pels drets dels refugiats del passat dia 27 de febrer “ja que el racisme, com qualsevol tipus de discriminació és una amenaça per a tothom.
#RefugeesWelcome Perquè no volem que ni una persona més mori buscant un lloc segur. Calç respectar el dret a la lliure circulació, amb vies segures d’entrada a Europa i mesures d’acollida per als persones que arribin. S’han de desmantellar els Centres d’Internament.
#StopIslamofòbia Perquè no permetrem que tractin les persones musulmanes avui com van tractar la gent jueva als anys 30. De fet, l’antisemitisme i la romafòbia (l’odi vers la gent jueva o gitana) encara són problemes greus. Prou de criminalitzar tota una comunitat i negar els drets civils a causa de la fe o d’una concepció diferent de la vida.
#StopLGBTIfòbia Perquè els agressions contra els personis LGBTI, sovint a mans de feixistes, van en augment: els hem de dir prou!
#FeixismeMaiMés Perquè tot i que hem afeblit el nazisme a casa nostra, no han desaparegut i són un greu perill arreu d’Europa, des del Front National a França, els grups nazis alemanys fins a l’Alba Daurada a Grècia, tant per les agressions feixistes directes, com perquè enverinen encara més l’ambient polític i malmeten la cohesió social.
Per la pau i la convivència Perquè aquesta és l’única manera d’aconseguir una vida millor per a tothom. No resoldrem els problemes socials reals que tenim si deixem que el racisme ens divideixi. Mirem-nos als ulls.
Per tot això, i més, ens volem sumar a la crida internacional per el proper dissabte 19 de març”.
A Sant Feliu n’informa la CUP que demana l’adhesió d’altres formacions polítiques però que vol subratllar que l’activitat està lliure de sigles polítiques.

El més llegit

I després