I després

La plaça Pepe Rubianes ja és una realitat

Aquest dissabte al migdia s’ha realitzat a Sant Feliu de Guíxols un emotiu homenatge a l’actor galaico-català Pepe Rubianes. Ha estat en un acte institucional on s‘ha descobert la placa que porta el nom de l’artista en una plaça de nova creació sorgida arran de l’enderroc de l’antic edifici que es trobava ubicat al carrer Santa Llúcia 48 de la Ciutat.

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte al migdia s’ha realitzat a Sant Feliu de Guíxols un emotiu homenatge a l’actor galaico-català Pepe Rubianes. Ha estat en un acte institucional on s‘ha descobert la placa que porta el nom de l’artista, en una plaça de nova creació sorgida arran de l’enderroc de l’antic edifici que es trobava ubicat al carrer Santa Llúcia 48 de la Ciutat.

Desenes de veïns i membres de l’Equip de Govern s’han acostat fins al lloc per assistir a l’acte, on hi han intervingut l’Alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas; la germana de l’actor, Carmen Rubianes; i l’humorista Andreu Buenafuente. Buenafuente ha recordat que no se solen fer aquests tipus d’homenatge però que aquest per Pepe Rubianes és “més que merescut”. També ha elogiat “la rapidesa i valentia” del Consitori a l’hora de tirar-lo endavant.

Desenes de ciutadans i també membres de l’Equip de Govern s’han acostat fins a l’acte. Entre el públic s’hi trobava l’humorista Berto Romero.

 

Carmen Rubianes durant els parlaments, on ha mostrat la seva emoció per la plaça dedicada al seu germà.

 

Carmen Rubianes ha recordat que el seu germà, de jove, estiuejava a Sant Feliu, explicant amb humor que “de fet, hi venia a lligar”. Des de l’Ajuntament es volia posar una plaça amb aquest nom per donar rellevància a la figura d’un dels grans actors i humoristes de la Catalunya recent i per consolidar l’aposta del Singlot Festival, d’humor i comèdia, que ja fa uns anys que té un gran èxit dins el marc del Festival de Porta Ferrada.

Després de la descoberta de la placa, l’Alcalde ha fet entrega d’un ram de flors a Carmen Rubianes.

 

D’esquerra a dreta: el Primer Tinent d’Alcalde, Josep Melcior Muñoz; l’Alcalde, Carles Motas; la germana de Pepe Rubianes, Carmen Rubianes amb la seva filla; Andreu Buenafuente; el regidor del Festival, Josep Saballs; i el representant del Festival Porta Ferrada, Sergi Roselló.

 

El més llegit

I després