I després

En imatges: 8a. Timbalada Ganxona

Un total de 13 grups de percussió han participat aquest dissabte en la 8ª. Timbalada Ganxona que ha tingut lloc a Sant Feliu de Guíxols. Ha estat organitzada per Percussió Ganxona i l'Ajuntament de la Ciutat. A partir de les 6 de la tarda han sortit de la Plaça del Mercat 1 d’Octubre i han fet un recorregut per diversos carrers, acabant la cercavila als Jardins Juli Garreta on fins ben entrada la nit han tingut lloc diverses activitats.

Compartiu aquesta història

Un total de 13 grups de percussió han participat aquest dissabte en la 8ª. Timbalada Ganxona que ha tingut lloc a Sant Feliu de Guíxols. Ha estat organitzada per Percussió Ganxona i l’Ajuntament de la Ciutat. A partir de les 6 de la tarda han sortit de la Plaça del Mercat 1 d’Octubre i han fet un recorregut per diversos carrers, acabant la cercavila als Jardins Juli Garreta on fins ben entrada la nit han tingut lloc diverses activitats.

Els participants han estat: l’Escola Tokem x Tu de Barcelona; la Colla Bianyenca de la Vall de Bianya, Banda de Percussió d’Ociart de Roses, Soundbarri Percussió de Cornellà de Llobregat, Colla Jove Percunautes de Santa Cristina d’Aro, Tabalots de Sant Sadurní d’Anoia, Tabalers del Pollo Prat del Prat del Llobregat, SSStrèpits de Vilassar de Mar, So-M Maurina de Terrassa, Tutubatum de Dosrius, Lotokotó de La Llagosta, Valltucada de Torelló i Tokem x Tu de Barcelona.

A continuació us deixem amb algunes imatges de la jornada:

Els grups de percussió han sortit des de la Plaça del Mercat 1 d’Octubre en direcció als Jardins Juli Garreta, fent una cercavila per diversos carrers.

 

La Rambla ha estat un dels punts on els ciutadans i visitants han pogut gaudir del recorregut.

 

La Regidora d’Esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero, ha estat un dels membres de l’Equip de Govern que han assistit a la timbalada.

 

Centenars de persones han acompanyat els timbalers durant la cercavila.

 

El carrer Anselm Claver era un dels punts de pas de les colles.

 

En l’edició d’enguany de la Timbalada Ganxona hi han participat 13 grups de percussió.

 

El més llegit

I després