I després

LA GENERALITAT DECIDIRÀ SOBRE EL TERMENAL

Compartiu aquesta història

El govern de Castell-Platja d’Aro (CiU i PSC) insistirà davant la direcció general d’Administració Local de la Generalitat en la necessitat d’alterar l’atermenament entre dues fites al límit entre s’Agaró i Sant Feliu de Guíxols, va informar El Punt Avui. La setmana passada, en el ple, tots els grups van acordar aprovar l’acta de l’última reunió de la comissió de delimitació, que va acabar sense acord per modificar els límits. Castell-Platja d’Aro reivindica la franja pendent d’urbanitzar per Sant Feliu d’una vorera on els habitatges pertanyen a s’Agaró. Però el regidor d’Urbanisme, Pep Solé, va anunciar al·legacions “per posar solució als problemes dels veïns”. Solé entén la postura de Sant Feliu, contrària a cedir territori. En cas que les al·legacions no prosperin, però, l’edil explica que el govern guixolenc facilitaria l’execució d’obres per part de Castell-Platja d’Aro.
Recordem que, com ja havia informat la nostra emissora, quan els veïns es troben dins de casa seva estan a S’Agaró però quan trepitgen la vorera estan a Sant Feliu i declaren que l’Ajuntament de Castell Platja d’Aro els ha vingut dient que les voreres són territori ganxó i el de Sant Feliu sempre han respost que consideren que no han d’arranjar les voreres d’uns habitatges que tributen en un altre municipi.
L’alcalde, Carles Motas, va declarar en el seu moment que estaven predisposats a autoritzar que l’Ajuntament de Platja d’Aro realitzi les obres a la vorera dels seus veïns en territori ganxó, però que no acceptaran l’alterament de les fites, decisió en la que s’han refermat en els darrers dies.

El més llegit

I després