I després

JORNADA FORMATIVA: APRENENT A SER EMPRENEDOR

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu, convida a participar en el curs formatiu: “Aprenent a ser emprenedor”.
Aquesta curs formatiu té una durada de 12 hores, dividit en tres dies, 4h cada dia, i el seu objectiu és aprendre a observar el propi entorn amb nous paradigmes, a discriminar i reconduir els factors que acosten a l’èxit i els que aboquen al fracàs. Poc a poc s’aniran desenvolupant noves habilitats i competències que ajudaran a convertir als interessats en emprenedors.
Les sessions es portaran a terme a l’ aula de formació de Guíxols Desenvolupament (C/ dels Enamorats 65-99 pis 1) durant tres dies: de les 9:30 a les 13:30 hores els dies 10, 12 i 17 de maig, a càrrec del Sr. David Alberca, consultor de MC Empreses.
Aquesta sessió és gratuïta i les places són limitades, per tant es prega confirmació d’assistència al curs abans del dia 9 de maig.
Les persones interessades a participar d’aquesta formació han de realitzar la seva inscripció a la web de Formació en Xarxa de la Diputació de Girona o a l’apartat de formació del web del SAE. (http://sae.guixols.cat/ ).
Per més informació contactar amb l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, al telèfon 972 32 70 33 o bé via correu electrònic a sae@guixols.cat.

 

 

El més llegit

I després