I després

La Colla Gegantera Ganxona presenta les activitats de la Festa de Sant Sebastià

És el primer acte del 70è aniversari dels gegants de Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

La Colla Gegantera Ganxona ha organitzat per aquest dissabte 20 de gener, la Festa de Sant Sebastià, una jornada que tornarà a omplir els carrers i places de la ciutat amb diversos actes de cultura popular.

Aquesta festivitat donarà el tret de sortida als actes del 70è aniversari dels gegants de Sant Feliu de Guíxols. Ho explica Jordi Casademont, president de l’entitat.

La Festa de Sant Sebastià s’iniciarà aquest dissabte a les 10.30h amb un taller infantil a la Plaça del Monestir. Tot seguit, a les 12h al mateix punt, començarà la cercavila de capgrossos i la presentació de la restauració ‘del Conde’. El recorregut finalitzarà a la Plaça del Mercat.

Les activitats previstes s’allargaran durant tota la jornada i inclouran propostes variades.

A les 16.30h, a la Plaça del Monestir, tindrem la plantada de gegants i rebuda dels convidats d’honor, que aquest any son els gegants del Pi de Barcelona. Seguidament es farà la mostra de gegants i cavallets, amb la presentació del nou ball solemne dels gegants.

La jornada continuarà a les 17h, a la mateixa Plaça del Monestir amb una cercavila de gegants, cavallets i l’home dels coixins, un recorregut itinerant fins a la Plaça del Mercat. D’es d’on a les 18.30h, es donarà per acabada la festa amb una xocolatada popular.

En cas de mal temps tots els actes es traslladaran a la carpa del Guíxols Arena.

El més llegit

I després