I després

L’ACAF organitza la conferència ‘Conviure amb la fibromialgia i altres síndromes de sensibilització central’

L’Associació Catalana d’Afectades i Afectats de Fibromiàlgia del Baix Empordà, també es reuneix un cop al mes al Centre Cívic vilartagues de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

L’Associació Catalana d’Afectades i Afectats de Fibromiàlgia del Baix Empordà organitza una conferència gratuïta sota el títol de ‘Conviure amb la fibromialgia i altres síndromes de sensibilització central’.

Serà el proper dijous 25 de gener al CAP de Palamós i anirà a càrrec d’Anna M. Prior; metgessa de l’AP ABS de Palamós, Laura Díaz; fisioterapeuta, Nuri Pérez; psicòloga i Carolina Rodríguez; infermera de l’ABS de Palafrugell.

Ens ho explica Lali Murillo, coordinadora de l’ACAF Baix Empordà.

Un cop al mes l’Associació es reuneix al Centre Cívic Vilartagues de Sant Feliu de Guíxols. La propera trobada serà el divendres 26 de gener de 17h a 18.30h. Faran una classe de mindfulness amb una psicòloga.

El Mindfulness, o atenció plena, és una tècnica de meditació que consisteix en observar la realitat en el moment present, d’una manera intencionada, amb amabilitat i sense prejudicis; un entrenament que pot aportar beneficis per a la salut física i mental de l’atenció en general, i ajudar a prevenir l’estrès.

Totes les persones interessades en assistir-hi només han de trucar al telèfon 696932180.

L’ACAF, és la primera Associació de Catalunya formada per persones afectades de fibromiàlgia i d’altres síndromes de sensibilització central, com poden ser la síndrome de fatiga crònica, encefalomielitis miàlgica (SFC/EM), sensibilitat química múltiple (SQM), electro hipersensibilitat (EHS) i altres processos de sensibilització central relacionats amb les esmentades malalties. Està adreçada a persones malaltes, familiars, i públic en general.

El més llegit

I després