I després

Obertes les inscripcions per la nova edició de la Marnatón eDreams

La competició es disputarà el proper 29 de juny amb un total de 3 proves, que també inclourà una prova pels més petits que es farà a la badia de Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

Ja estan obertes les inscripcions per la nova edició de la Marnatón eDreams. La competició es disputarà el proper 29 de juny amb un total de 3 proves, de 12, 6 i 1,5 quilòmetres. També hi haurà una prova dirigida als més petits anomenada ‘Kids’.

Ho explica la regidora d’Esports, Mireia Borrego.

La prova de 12 quilòmetres, sortirà des de Tossa de Mar a partir de les 8 del matí en diverses franges horàries i arribarà fins a la platja gran de Sant Feliu. Cada grup comptarà amb embarcació de suport, avituallaments i caiacs guies que seran els encarregats de marcar el ritme.

La de 6 quilòmetres sol ser la prova amb més inscrits, i tindrà sortida des de Canyet a les 10.15 hores i també arribarà al mateix emplaçament.

Pels amants de les distàncies curtes hi ha la prova d’1,5 km a Port Salvi, aquest és un recorregut que envolta S’Adolitx i creua el Freu.

Pel que fa a la prova dels més petits, farà recorreguts de 50, 100, 200 i 400 metres per l’interior de la badia de Sant Feliu a partir de les 12 del migdia. La Copa Marnaton Kids la poden disputar des dels 5 fins als 13 anys.

A partir de les 12.30 està previst que comenci l’entrega de premis als Jardins Juli Garreta i, a continuació, se celebrarà una botifarrada.

El més llegit

I després