I després

Homenatge a Marc Clos i d’altres musics de la ciutat a ‘78 RPM: Made in St Feliu’

Aquest divendres a la Biblioteca el cicle tractarà d’apropar la música a un públic ampli. L’activitat de caràcter pedagògic, pretén estimular el gust musical, així com incitar a la descoberta de nous gèneres musicals i fomentar-ne el préstec.

Compartiu aquesta història

La Biblioteca Púbica Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu organitza per aquest divendres 19 de gener a les 7 de la tarda, una xerrada anomenada ‘78 RPM: Made in St Feliu’.

Es tracta d’una propostaque neix amb la intenció d’apropar la música a un públic ampli. Les activitats son de caràcter pedagògic i pretenen estimular el gust musical, així com incitar a la descoberta de nous gèneres musicals i fomentar-ne el préstec.

Aleix Freire, coordinador de ‘78RPM’, ens explica sobre què tracta aquest projecte.

La conferència d’aquest divendres és la segona que se celebra d’aquest cicle. En aquesta ocasió té com a objectiu destacar i valorar el treball fet per un músic local, en aquest cas ens acompanyarà Marc Clos, però també es parlarà d’altres musics de la nostra ciutat.

Es repassarà la trajectòria del músic de Sant Feliu de Guíxols, Marc Clos, qui ha estat en actiu professionalment en àmplies esferes musicals com la música moderna, clàssica, jazz i antiga. Aquesta diversitat li ha possibilitat col·laborar amb diversos grups i artistes que abracen una àmplia gamma d’estils musicals. Amb una participació destacada en gairebé cent enregistraments discogràfics, la seva presencia en l’escena musical s’ha estès a escenaris i festivals arreu del món. Al mateix temps, ha mantingut una intensa dedicació pedagògica des de la seva base a Sant Feliu.

La següent proposta, serà amb el músic Cesc Freixas, que estarà acompanyat del poeta i escriptor Roc Casagran. La darrera sessió estarà dedicada a les bandes sonores i estarà conduïda per Albert Beorlegui, tècnic de comunicació i comentarista cinematogràfic.

El cicle està impulsat i finançat pel servei de biblioteques de la Diputació de Girona.

El més llegit

I després