I després

Obertes les inscripcions per la visita guiada al Monestir

Serà aquest dissabte 20 de gener, el preu de l'activitat és de 4 euros pel públic general i de 2 pels socis d'Amics del Museu

Compartiu aquesta història

El Museu d’Història organitza una visita guiada al Monestir de Sant Feliu de Guíxols el proper dissabte 20 de gener a les 11.30 del matí. Amb aquesta activitat es proposa als visitants conèixer la història dels orígens, evolucions i reformes que ha anat experimentant el Monestir del municipi en relació amb la ciutat que s’articula al seu entorn. També s’hi podrà conèixer de primera mà l’estil de vida eclesiàstic d’un monjo benedictí.

La tècnica de patrimoni del museu de Sant Feliu, Emma Coll, ens explica en què consistirà la proposta i quins espais es podran veure.

Els espais que es visitaran inclouen l’Arc de Sant Benet i la Porta Ferrada, les exposicions permanents que es troben a l’espai: ‘Guíxols: eines i creences’ i ‘El Monestir i la Vila’. També es farà un circuït per la Torre del Fum i es podrà visitar l’església del Monestir.

El preu de l’activitat és de 4 euros pel públic general i de 2 euros per associats als Amics del Museu. L’activitat és amb aforament limitat i les inscripcions es poden fer presencialment a la recepció de l’Antic Hospital, trucant al 972 821 575 o enviant un correu electrònic a activitatsmuseu@guixols.cat

El més llegit

I després