I després

Jordi Estañol exposarà les seves obres al pati de l’Ajuntament a partir de dilluns

La proposta es podrà visitar fins el 20 d'agost i mostrarà l'evolució de l'obra de l'artista

Compartiu aquesta història

L’artista Jordi Estañol exposarà algunes de les seves obres en la nova edició de les mostres d’artistes locals que tornen al pati de l’ajuntament de Sant Feliu. Aquest any, la seva proposta arriba sota el nom d’Evolució’ i a través d’ella reflecteix l’evolució de la seva carrera artística. Així ens ho explica el propi artista.

Una de les inspiracions d’Estañol per crear les seves obres arriba dels viatges que fa, en els quals capta imatges i després les pinta per convertir-les en el seus quadres. En aquesta exposició, a més, també s’hi pot veure una fotografia de Salvador Sabater convertida en obra pictòrica.

Les obres de Jordi Estañol es podran veure al pati de l’Ajuntament a partir del proper dilluns 7 d’agost, de dilluns de diumenge, i fins el 20 d’agost. La següent mostra anirà a càrrec d’Anna Castelló, que instal·larà la seva exposició en el mateix espai a partir del dia 21 d’aquest mes d’agost.

Aquestes exposicions, impulsades des de l’Àrea de Cultura del consistori, es gestionen després de valorar les diverses propostes presentades pels artistes locals, per la seva qualitat i també, especialment, per l’interès que poden generar a la ciutat.

El més llegit

I després