I després

El Florido Pensil, La Colometa i Els Miserables entre les propostes del concurs de Teatre Amateur

Les obres es podran veure tots els dies a les 6 de la tarda i les entrades mantindran el preu de 10 euros

Compartiu aquesta història

Ja es coneixen les 10 companyies i obres que formaran part de la nova edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols que se celebrarà al Teatre Auditori Narcís Masferrer i que arriba a la seva 19a edició. Es tracta d’una activitat organitzada per l’Agrupació Teatral Benet Escriba amb el suport de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament que donarà inici el diumenge 8 d’octubre amb ‘Ovelles‘ de la companyia Els Passerells Teatre Estudi d’Alforja.

L’edició d’aquesta temporada s’allargarà fins el 24 de març i compta amb la participació de companyies amateur de tot el país, provinents de municipis com ara Barcelona, Pineda de Mar o Sant Quirze del Vallès.

Roser Descayre, presidenta de l’entitat, ens parla de la dificultat de triar les propostes seleccionades ja que s’hi han presentat vora una cinquantena de companyies.

Entre les obres que formaran part de l’edició d’aquesta temporada s’hi troben clàssics com ‘El Florido Pensil’, en aquest cas interpretat només per dones. També s’hi inclouen propostes com ‘Terra Baixa’ o ‘Un mort darrera la porta’.

Altres representacions que es podran veure són ‘Els Miserables’, ‘Que ve en Pitarra’ o  ‘Ofici de tenebres’. Podeu trobar la programació completa al web guixols.cat/teatre. Totes les obres es podran veure a les 6 de la tarda.

Des de la Benet Escriba tenen la previsió de posar a la venda les entrades de cara a mitjan setembre i es podran adquirir pel sistema habitual: a l’Oficina de Turisme de La Rambla i també a la taquilla del teatre, una hora abans de cada representació, és a dir a partir de les 5 de la tarda. El preu es mantindrà com el de l’any passat, a 10 euros.

El més llegit

I després