I després

Junts critica la falta d’aparcament i insta a l’ajuntament a “retornar a la ciutadania” les places oficials

La formació proposa construir un aparcament amb 400 places a la zona centre i ampliar les parades de la Montdela

Compartiu aquesta història

Junts de Sant Feliu de Guíxols critica la falta d’aparcament a la ciutat i insta a l’Ajuntament a “retornar a la ciutadania els aparcaments d’ús oficial” que es troben al Passeig del Mar i al sector dels Jardins Juli Garreta.

La formació afirma que en els darrers anys, Sant Feliu “no ha deixat d’anar enrere en la capacitat d’aparcament, que ja era insuficient”, afirmant que els governs dels darrers anys han reduït un total de 270 places, “moltes a la zona centre, un espai on se situen els principals eixos comercials i de restauració”.

Toni Carrión, regidor de la formació valora així l’actual situació, afirmant que es perden possibles visitants per falta d’aparcament.

Junts afirma que fins que aquestes solucions definitives no arribin, “cal fer mostra de conscienciació” i ha proposat al consistori que es cedeixin a la ciutadania les places d’aparcament que estan reservades com a oficials o per a l’Ajuntament.

Per la formació, aquesta falta de places genera malestar als veïns i a les persones que treballen i afirmen que això suposa un impediment pels visitants, el que “provoca pèrdues als comerciants, hotelers i restauradors locals, que ens han fet arribar la seva preocupació”.

La solució que proposa Junts per la nostra ciutat consisteix en la construcció d’un aparcament central que es trobi vora els eixos comercials i amb 400 places de capacitat, a més de crear més parades de la Montdela, i vies de salut per fomentar la mobilitat amb vehicles elèctrics.

El més llegit

I després