I després

Interessant curs d’estiu: “Les petjades dels benedictins”

Compartiu aquesta història

Dins els cursos d’estiu de la Universitat Ramon Llull a Sant Feliu de Guíxols, des del Museu d’Història es coordina el titulat: “Les petjades dels Benedictins”. El curs es realitzarà a la Sala d’Actes del Museu d’Història els dies 6 i 7 de juliol de 2012 amb un programa que promet ser molt interessant.

El curs realitza una immersió al món benedictí des d’un punt de vista històric i que ens portarà finalment fins al present i a l’aprofitament turístic i de coneixement que ens poden aportar els monestirs com a elements religiosos o com a elements del patrimoni cultural. El curs abordarà els temes següents: els benedictins a Catalunya i a Sant Feliu de Guíxols, la vida quotidiana i l’alimentació als monestirs benedictins, l’aprofitament turístic dels monestirs i els nous usos de les hostatgeries. També s’oferirà una visita guiada al monestir i a l’orgue, amb una audició a l’església del monestir, i un àpat benedictí el dia 6 de juliol al vespre.

Si us matriculeu dins el període establert (fins al 17 de juny) ja teniu un 10% de descompte a la Matrícula, i si sou residents a Sant Feliu de Guíxols o socis dels Amics del Museu teniu un 30 % de descompte addicional. Més informació i inscripcions al Museu d’Història o a la pàgina de la universitat d’estiu de la URL: http://universitatestiu.url.edu/

Premeu per ampliar

El més llegit

I després