I després

El turisme, les tavernes, el tren o Vilartagues motius de la nova edició del Guíxols Experience

Isidre Ribera, Alfons Hereu, Josep Andújar, Anna Cuenca i Josep Maria Vicens seran els encarregats de guiar-les

Compartiu aquesta història

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament està ultimant la nova edició d’aquesta activitat que ofereix visites guiades a Sant Feliu durant l’estiu.

Es tracta de visites guiades amb una temàtica concreta i amb el guiatge de persones locals enteses o especialistes en cada una de les matèries.

Enguany el Guíxols Experience començarà el dia 10 de juliol amb una visita guiada al Barri del Puig, que anirà a carrer d’Isidre Ribera. Aquesta visita es repetirà també el 14 d’agost.

El 17 de juliol la visita tractarà sobre el Turisme i se centrarà en l’arribada dels primers turistes i la transformació que es va provocar a la ciutat a partir dels anys cinquanta, es farà amb l’Alfons Hereu tot resseguint el Passeig de Mar. El mateix dia, la segona part de l’activitat anirà a càrrec de Josep Andújar, Sé, que s’encarregarà de repassar les diferents tavernes i clubs on anys enrere es trobaven els pescadors per cantar.

La regidora de Turisme, Núria Cucharero, creu “que aquesta és una molt bona manera de conèixer la nostra història i patrimoni a través de persones que van viure tot allò que ens expliquen”.

El 24 de juliol la visita guiada se centrarà en el tren, que durant anys fou un dels motors econòmics de la ciutat. Visitar els vestigis de l’estació del pas del carrilet per la ciutat és la base d’aquesta visita que es repetirà el 21 d’agost. Serà a càrrec de Josep Maria Vicens i del mateix Alfons Hereu.

El 7 d’agost, l’activitat programada és de descoberta de Vilartagues, el barri més gran de la nostra ciutat, un recorregut al qual acompanyarà Anna Cuenca.

Totes les visites són gratuïtes i es realitzaran a les 7 de la tarda. Cal fer reserva prèvia a l’Oficina de Turisme, 972820051 o turisme@guixols.cat

El més llegit

I després