I després

Aquest dissabte Festa Solidària del Club Nàutic a favor de Càritas

L’entrada que costa 15€ inclou sopar tipus buffet a la terrassa d’El Tinglado, sortejos i actuació musical al Village del Festival de la Porta Ferrada

Compartiu aquesta història

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols dóna la benvinguda a la temporada d’estiu amb la “Festa Solidària Blanc i Negre”, la recaptació de la qual anirà destinada a Càritas Sant Feliu de Guíxols.

L’activitat tindrà lloc aquest dissabte 6 de juliol. A partir de les 21.30 hores hi haurà la benvinguda i a continuació, el sopar tipus buffet a la terrassa d’El Tinglado. Al llarg del sopar també es faran una desena de sortejos, amb nits d’hotels, entrades a esdeveniments, electrodomèstics, sopars, etc.

Els parlaments aniran a càrrec de l’Alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas i del President del Club Nàutic, Albert Rosés.

Maribel Vela, gerent del Club Nàutic Sant Feliu, ens explica quina és la raó d’aquesta festa benèfica.

A continuació del sopar, la festa es trasllada al Village del Festival de la Porta Ferrada amb l’actuació del grup “Los Mejores”, que fan versions de la música dels anys 80, 90 i 2000.

Les entrades tenen un cost de 15€ i es poden adquirir al Club Nàutic.

Al llarg de l’any des del Club i a través de l’Escola de Vela, ofereixen activitats a joves en situació de risc d’exclusió social que formen part de programes de Càritas Sant Feliu.

El més llegit

I després