I després

Tot a punt per a l’11a Timbalada ganxona d’aquest dissabte 6 de juliol!

Aquest any, i com a novetat, l’entitat ha afegit la timbalada a la ‘Perculliga’, on un jurat valora als grups que participen a les diverses timbalades que se celebren arreu de Catalunya

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 6 de juliol a la tarda tornarà a Sant Feliu de Guíxols una nova edició de la Timbalada Ganxona organitzada per Percussió Ganxona.

L’11a edició començarà a partir de les 6 de la tarda des de la Plaça del Mercat, des d’on es dirigiran fins als Jardins Juli Garreta, és en aquest espai a on es faran les exhibicions dels diferents grups.

La previsió de l’organització és que hi participin 14 colles.

Així ens ho explica Marc Massallé, responsable de l’entitat.

Com cada any organitzen un taller pels més petits en el qual es fa la creació d’un instrument musical relacionat amb la percussió, en aquest cas serà una pandereta.

Ja de cara a la nit, a partir de les 21h serà el torn de la tradicional botifarrada amb servei de bar, oberta no sols als grups participants, sinó també a la gent del poble. La venda dels tiquets es faran allà mateix. I ja a les 22h arribarà la discomòbil amb Fundación Ibiza.

Aquest any, i com a novetat, l’entitat ha afegit la timbalada de la nostra ciutat a la ‘Perculliga’, on un jurat valora als grups que participen a les diverses timbalades que se celebren arreu de Catalunya.

Trobareu més informació a percussioganxona.cat

El més llegit

I després