I després

El Pop electrònic de Fangoria i el glam pop de Nancys Rubias amb Mario Vaquerizo, ompliran de música aquesta nit el Guíxols Arena

Olvido Gara i la seva banda es van iniciar en el món de la música fa gairebé 35 anys

Compartiu aquesta història

Avui dimecres 16 d’agost a partir de les 21.30h serà una nit protagonitzada pel pop electrònic de Fangoria i l’irreverent glam pop punk de Nancys Rubias al Guíxols Arena de Sant Feliu de Guíxols.

El Festival de Porta Ferrada ens porta aquest doble concert que contempla dos projectes de diverses dècades de hits perquè ningú es resisteixi a ballar.

El rodatge en directe de Fangoria és indiscutible. I el seu arsenal de grans èxits, irrebatible. Són més de tres dècades de carrera les que contemplen a aquest tàndem indissoluble que formen Alaska i Nacho Canut. Història viva del nostre pop. Cançons com “Dramas y comedias”, “Espectacular” o “No sé que me das” són només algunes de les peces d’un repertori infal·lible del nostre pop electrònic. Sense oblidar alguns clàssics d’Alaska i Dinarama, que tampoc poden faltar en els seus directes.

Des que debutessin submergint-se en les aigües de l’àcid house a finals dels 80 fins a arribar a discos com l’EP Ex profeso (2023), Fangoria han sostingut una carrera tan constant com fiable.

Per la seva banda, Mario Vaquerizo i el seu grup musical Nancys Rubias segur que no deixaran escapar èxits com “Me encanta (I Love It)”, versió del tema “I Love It” d’Icona Pop.

La venda d’entrades es pot fer a través de www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

El més llegit

I després