I després

Es tanca amb Sold Out el Cicle de Clàssica del Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols

La reconeguda soprano ha realitzat gires als Emirats Àrabs, Regne Unit, Macedonia o Estats Units

Compartiu aquesta història

Macedonia o Estats Units)

Avui a les 20h a l’Esglèsia del Monestir es tanca el Cicle de Clàssica del Festival de Porta Ferrada 2023. Ho fa amb el cartell de sold out.

Els protagonistes d’aquest concert son la soprano Tina Gorina i el pianista Stais Angelov.
Ho explica el director artístic del festival, Albert Mallol.

Tina Gorina va començar els estudis de música a l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols. Es va graduar com a professora de piano al Conservatori Isaac Albèniz de Girona, on va donar els seus primers passos en l’art de la cançó. Va cursar estudis superiors de piano al Conservatori Superior de Música del Liceu i va obtenir el títol de “Professor Superior de Cant” a la mateixa institució, on va rebre el Premi d’Honor. Va complementar la seva tècnica vocal amb la soprano Raina Kabaibanska a l’Academia d’alt rendiment de Arena di Verona, a Itàlia, i al Centre de perfeccionament Plácido Domingo de València.

Aquest vespre es tanca el cicle de clàssica amb gairebé el 100% de les entrades venudes.

En el repertori de Gorina figuren: “Susanna” de Le nozze di Figaro de W.A Mozart, “Violetta” de La Traviata de G.Verdi, “Musetta” de La Bohème de G.Puccini, entre molts altres.

La soprano també ha cantat amb el tenor Jaume Aragall, va realitzar una gira amb Josep Carreras als Emirats Àrabs, Regne Unit i Macedonia, i realitzat gires de concerlírica Internacional amb “Gilda” de Rigoletto de G.Verdi, “Lucia” de Lucia de Lammermoor de G. Donizetti i “Musetta” de La Boheme de G. Puccini. A més va debutar als Estats Units amb “Gilda” de Rigoletto de G.Verdi en una producció de la Miami Lyric Opera amb un gran èxit.

Una extraordinària combinació de dos grans artistes, la reconeguda soprano Tina Gorina i el talentós pianista Stanis Angelov.

El Cicle de Clàssica també ens ha ofert aquest 2023 els concerts de Carles Marigó i Pedro Hernández i el Quartet Vivancos.

El més llegit

I després