I després

Tots els dissabtes trobareu oberta l’Ermita de Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols

Segons una llegenda, la vista impressionant de la costa des d'aquest promontori hauria inspirat Ferran Agulló a batejar la Costa Brava

Compartiu aquesta història

Totes les tardes de dissabtes d’estiu trobareu oberta l’Ermita de Sant Elm.

La capella data d’inicis del S. XIII, encara que l’edificació que podem veure avui dia poc té a veure amb l’ermita original, perquè al llarg dels segles ha experimentat nombroses reconstruccions i reformes.

Podeu visitar-la de 18 a 21h. L’Associació dels Amics de l’Ermita i paratge de Sant Elm, us conviden a gaudir d’unes vistes panoràmiques espectaculars sobre la badia de Sant Feliu de Guíxols i el seu entorn natural.

Ho explica Pere Gimbernat, tresorer de l’Associació.

S’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació.

Les vistes enfront de mar, ens permeten enfocar en dues direccions seguint la costa, al nord, una perspectiva del tram entre Tossa de Mar i Palamós, al sud, una bella vista de la platja de Sant Feliu de Guíxols.

Segons una llegenda, la vista impressionant de la costa des d’aquest promontori hauria inspirat l’escriptor Ferran Agulló i Vidal a batejar la costa gironina Costa Brava.

Arribar al mirador és ben senzill ja que està perfectament indicat des del final de la platja de Sant Feliu de Guíxols, direcció cap a l’avinguda de Sant Elm.

De cara a la temporada d’hivern l’Ermita romandrà oberta en horari d’11h a 14h del migdia.
Per més informació, podeu adreçar-vos al correu electrònic amicsermita1993@gmail.com

El més llegit

I després