I després

El Museu d’Història de Sant Feliu organitza un taller d’herbes amb propietats medicinals

Existeixen moltes herbes amb propietats medicinals que permeten crear els nostres propis remeis naturals. La sessió ens ensenyarà a preparar cures per al refredat o per a les cremades, entre moltes altres possibilitats

Compartiu aquesta història

El Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols organitza el taller d’herbes amb propietats medicinals sota el títol de ‘La farmaciola natural’.

Serà el proper dissabte 3 de febrer a les 11:30h a l’Antic Hospital de Sant Feliu.

Es tracta d’una activitat relacionada amb l’exposició temporal ‘L’art d’un metge de poble’, i ens ensenyarà a preparar cures per al refredat o per a les cremades, entre moltes altres possibilitats.

Tal com feien les nostres àvies, existeixen moltes herbes amb propietats medicinals que permeten crear els nostres propis remeis naturals, contribuint així a l’economia domèstica i a la reducció de residus químics. Coneixerem alguns recursos naturals que ens ofereixen les herbes remeieres amb Judith Ramírez de Botànicament Fitoteràpia.

En aquesta sessió de medicina popular aprendrem a identificar algunes de les herbes i flors del nostre entorn pels remeis tradicionals i a elaborar remeis senzills i accessibles per totes les llars. A més, estimularem la  nostra consciència sobre l’entorn natural proper i la relació entre la natura i les persones amb el cas concret en la salut, per tal de desenvolupar el respecte i la preservació de la mateixa.

Si voleu participar de manera vivencial en l’activitat, com a experiència personal i com espai d’intercanvi de coneixements, podeu fer-ho a la recepció de l’Antic Hospital. Per telèfon, trucant al 972 821 575, o bé a activitatsmuseu@guixols.cat

El més llegit

I després