I després

Obertes les inscripcions per a formacions i tallers gratuïts del Servei Municipal d’Ocupació de Sant Feliu

Els tallers que es realitzaran estan dirigits a empreses, emprenedors i persones que busquen feina o que volen millorar la seva situació laboral i aniran a càrrec de Txell Rabionet; consultora en estratègia, Andrea Ballesta; experta en comunicació digital i Laura Serrano coach i terapeuta PNL

Compartiu aquesta història

Aquest mes de febrer el Servei Municipal d’Ocupació de Sant Feliu de Guíxols, ha organitzat un seguit de formacions i tallers gratuïts que estan dirigits a empreses, emprenedors i persones que busquen feina o que volen millorar la seva situació laboral.

Dijous 1 i 8 de febrer de 15 a 17h es portarà a terme el taller ‘Xarxes socials per a petits negocis’. En aquest curs pràctic us ensenyaran a guanyar visibilitat online i les eines digitals per fer créixer el vostre negoci. Aprendreu les possibles accions de màrqueting digital per impulsar els objectius i la digitalització de l’empresa, per així simplificar les tasques diàries de promoció i atenció al client.

La formació anirà a càrrec de Txell Rabionet (@txellrabionet), consultora en estratègia, comunicació digital i xarxes socials.

El dijous 15 de febrer de 15 a 17h serà el torn de ‘Google My Business: la xarxa social dels negocis locals’. En aquest taller pràctic veureu com d’important és aparèixer al buscador de Google i Google Maps i podreu crear el perfil del vostre negoci. L’experta en comunicació digital i xarxes socials, Andrea Ballesta, serà l’encarregada de dirigir-lo.

I finalment dijous 22 de febrer de 15 a 17h coneixerem ‘Gestió del temps: planifica’t i organitza’t’. Serà a càrrec de Laura Serrano (@lawebdelaura), coach i terapeuta PNL. En aquest taller us explicaran com planificar i organitzar-vos, per desenvolupar habilitats per gestionar millor el vostre temps, amb mètodes d’identificació i establiment de prioritats.

Totes les sessions es fan a les oficines del Servei d’Ocupació Municipal (Carrer del enamorats, 65-95) i son limitades.

El més llegit

I després