I després

Sessió de jocs de taula sota el nom de ‘Vine a jugar’ a la Biblioteca

L’activitat es portarà a terme el proper dissabte 3 de febrer i anirà a càrrec de Xavi Vicens de ‘noparardejugar’

Compartiu aquesta història

Els jocs de taula són un recurs cultural que cada cop pren més pes a dins les biblioteques. Sigui per l’entreteniment o per convertir-se en una eina d’aprenentatge, els jocs de taula abasten molt públic i poden ser un actiu important dins la col·lecció de la biblioteca.

El proper dissabte 3 de febrer d’11h a 12.30h, des de la Biblioteca Pública Octavi Viader de Sant Feliu de Guíxols, han preparat una sessió de jocs de taula sota el nom de ‘Vine a jugar’, amb la qual pretenen afavorir la participació i el lleure, alhora que fomenten l’aprenentatge. Anirà a càrrec de Xavi Vicens de ‘noparardejugar’.

Des de la biblioteca, Elena Avellaneda ens explica com serà l’activitat.

Jugar ajuda a interpretar el món, a prendre decisions, a despertar un esperit de superació, a ser tolerants amb les altres persones, fan pensar, fan aprendre dels nostres errors, ajuden a gestionar les emocions, i sobretot, el joc és diversió i entreteniment.

La sessió es pot realitzar a partir de 4 anys, amb inscripció limitada, prèvia i gratuïta aquí. També a través de xarxes socials de la mateixa biblioteca, al 972 32 40 57 o a biblioteca@guixols.cat

El més llegit

I després