El partit encapçalat per Pere Albó, Moviment d’Esquerres —MES, ha enviat un escrit als mitjans de comunicació on fa una valoració del passat Ple Municipal Extraordinari de caràcter urgent celebrat al Saló de Sessions del Consistori.

Entre els punts que hi van ser tractats s’incloïen la periodicitat de les sessions ordinàries del Ple Municipal, la constitució i composició dels grups municipals i el nomenament dels seus portaveus, la informació sobre la delegació dels regidors per aquest mandat, l’establiment del règim de dedicació i de les retribucions i indemnitzacions, i les assistències dels membres de la corporació, a més de l’establiment d’una dotació econòmica pels grups municipals.

El punt referent a les retribucions per aquest mandat va ser un dels que més debat va aixecar. Podeu escoltar-ho a través del nostre lloc web a l’apartat A la Carta clicant aquí.
La formació d’Albó s’ha mostrat molt crítica amb alguns dels emoluments que es percebran. Ho han fet en una nota que podeu consultar completa accedint aquí.