I després

EL MES CRITICA L’APROVACIÓ EN EL PLE EXTRAORDINARI DE DIMARTS DEL TEXTE REFÓS DEL PROJECTE EXECUTIU D’URBANITZACIÓ DEL SECTOR DE RIUS I CALVET

Compartiu aquesta història

El grup municipal MES del regidor Pere Albó critica l’aprovació del punt que es presentava en el passat Ple Municipal Extraordinari de dimarts referit a les obres d’urbanització del Racó de Garbí i el Passeig Rius i Calvet.

Segons afirma el MES “el govern municipal de Sant Feliu de Guíxols s’ha vist obligat a aprovar per ple tot un seguit de modificacions a les previsions inicials del projecte de les obres”.

El Moviment d’Esquerres, que ha votat en contra d’aquest texte, comenta que “la mastodòntica obra de Rius i Calvet ens ha semblat des del primer dia un despropòsit i l’aprovació no deixa de ser un episodi més del desgavell que està resultant ser aquesta obra megalòmana”.

El grup de Pere Albó explica el que representa per a ells aquesta obra:

Sempre hem estat del parer que les obres venen viciades per la improvisació i unes presses inexplicables. A tot això hi hauríem d’afegir la manca de transparència i participació que en tots els tràmits ha demostrat el govern. Es troba a faltar també un estudi seriós del que es vol en el conjunt del passeig.

Si voleu podeu tenir accés complet a l’escrit del MES si cliqueu aquí.
Podeu escoltar el Ple Extraordinari sencer, aquí.

 

 

 

El més llegit

I després