PERE ALBO

EL MES CRITICA L’APROVACIÓ EN EL PLE EXTRAORDINARI DE DIMARTS DEL TEXTE REFÓS DEL PROJECTE EXECUTIU D’URBANITZACIÓ DEL SECTOR DE RIUS I CALVET

El grup municipal MES del regidor Pere Albó critica l’aprovació del punt que es presentava en el passat Ple Municipal Extraordinari de dimarts referit a les obres d’urbanització del Racó de Garbí i el Passeig Rius i Calvet.

Segons afirma el MES “el govern municipal de Sant Feliu de Guíxols s’ha vist obligat a aprovar per ple tot un seguit de modificacions a les previsions inicials del projecte de les obres”.

El Moviment d’Esquerres, que ha votat en contra d’aquest texte, comenta que “la mastodòntica obra de Rius i Calvet ens ha semblat des del primer dia un despropòsit  i l’aprovació no deixa de ser un episodi més del desgavell que està resultant ser aquesta obra megalòmana”.

El grup de Pere Albó explica el que representa per a ells aquesta obra:

Sempre hem estat del parer que les obres venen viciades per la improvisació i unes presses inexplicables. A tot això hi hauríem d’afegir la manca de transparència i participació que en tots els tràmits ha demostrat el govern. Es troba a faltar també un estudi seriós del que es vol en el conjunt del passeig.

Si voleu podeu tenir accés complet a l’escrit del MES si cliqueu aquí.
Podeu escoltar el Ple Extraordinari sencer, aquí.

 

 

 

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació