Un cop s’ha acabat amb les feines de col.locació de les canalitzacions d’aigües pluvials i de clavagueram i dels subministaments de gas i electricitat, es procedirà a l’obertura del carrer Dos de Maig aquest proper dilluns dia 26.

Segons ha explicat l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, en una visita a les obres del sector acompanyat del regidor d’Urbanisme Josep Saballs, amb aquesta obertura es mantindran diversos canvis en la circulació de la zona. Properament en seran informats els veïns.

Josep Saballs ha detallat la nova situació de la circulació al sector que consistirà, per exemple, en mantenir el trànsit del carrer Rufo tal i com es troba en l’actualitat amb sentit únic de pujada. Un altre dels canvis és el sentit viari del carrer Camís, que passarà a ser la via que condueixi des del carrer Dos de Maig fins a la confluència amb el carrer Canàries.
Una altra de les modificacions serà que el carrer Bartrina sigui d’accés al futur pàrquing de l’antiga Agglotap des de la Rambla Generalitat.

L’alcalde ha explicat que les obres al sector del Parc Central estan funcionant dins del calendari i les previsions són que estiguin finalitzades a finals de febrer.
Un cop s’ha acabat d’enllestir l’assumpte dels subministraments a la zona, ara les obres es centren en el parc i es procedeix a la seva urbanització amb la construcció de les petites graderies que envoltaran la zona de la font, a més de tot el que afecta a la vegetació.

Per ara s’obrirà el carrer Dos de Maig amb una capa de formigó quedant pendent de realitzar la capa asfàltica. Quan aquesta actuació es produexi es tornarà a tallar la circulació al vial els dos dies que duri el procés.
Aquest asfaltat inclourà, a part del del carrer Dos de Maig, el de Miquel Surís i l’entorn i sortida dels carrers Nou del Garrofer i de la Creu.