I després

El ganxó Josep Maria Serra presenta la seva nova exposició a La Casa Irla

El surrealisme colorista de l’artista portarà per títol “Tradicions: Evolució Còsmica Universal”, s’inaugura el proper dissabte 20 de juliol. El vernissatge anirà a càrrec del catedràtic d’Història de la Universitat de Girona Jordi Sobraques

Compartiu aquesta història

El polifacètic ganxó Josep Maria Serra Cornellà exposarà a La Casa Irla del carrer Algavira 65, 69 de Sant Feliu de Guíxols del proper dissabte 20 de juliol a l’1 de setembre.

La seva nova mostra portarà per títol “Tradicions: Evolució Còsmica Universal”. L’obra actual està inspirada en tradicions històriques i en qüestions universals que conviden a l’espectador a reflexionar o, si més no, a distreure’s amb el surrealisme colorista de l’artista.

Tradicions com la fira, la música, o les de la infantesa. Qüestions entorn a la creació de l’univers, la humanitat i el sentit agnòstic de l’existència de déus. Segons explica l’artista, “més enllà de l’infinit, si ho aconsegueixes, darrera de la nebulosa, s’hi pot trobar el que ens importa. Fins i tot, la pau”.

El vernissatge previst pel mateix dissabte 20 de juliol a les 7 de la tarda, anirà a càrrec del catedràtic d’Història de la Universitat de Girona Jordi Sobraques.

El més llegit

I després