I després

Obertes les inscripcions per la 14a cursa de pasteres de la colla Uuhquexungu!!

Una de les novetats d’aquest any i per millorar l’organització de la cursa, és que el nombre de pasteres és limitat. Des de la colla avisen que ja s’han exhaurit el 70% de les places

Compartiu aquesta història

La colla Uuhquexungu! ja ha obert les inscripcions per la tradicional cursa de pasteres que se celebra cada any dins la Festa Major de Sant Feliu de Guíxols i que arriba a la seva 14a edició. Tindrà lloc el diumenge 28 de juliol i la sortida serà a les 6 de la tarda des del sector de platja del Passeig de Rius i Calvet, vora l’espigó.

A través d’aquesta activitat es proposa als participants construir una embarcació casolana i amb ella, fer un trajecte que fa un recorregut per la badia de Sant Feliu fins a l’espigó de l’àncora.

Baraq Muñiz Ribas, nou president de la colla, ens explica que els participants poden anar arribant a partir de les 4 de la tarda i sobretot no abans d’aquesta hora.

Una de les novetats d’aquest any i per millorar l’organització de la cursa, és que el nombre de pasteres és limitat. Tot i que es prioritzen les inscripcions de les pasteres participants en l’edició anterior, des de la colla avisen que ja s’han exhaurit el 70% de les places. El formulari d’inscripció el trobareu a la biografia d’Instagram dels Uuhquexungu!

La botzinada de sortida anirà a càrrec de la Colla Gegantera Ganxona que aquest any celebren el 70 aniversari.
Aquest any la festa final de cursa es realitzarà als Jardins Juli Garreta, amb diverses barraques. Al mateix espai, es farà entrega d’un obsequi a tots els participants.

Pel que fa als premis que s’atorgaran, s’inclou un de dirigit als qui arribin en primera posició, com també altres guardons en els quals es premiarà a la disfressa més elaborada, a la simpatia i al premi Titanic, dirigit a la pastera que hagi fracasat més, tant en la seva elaboració, com en la flotabilitat.

El més llegit

I després