I després

Divendres es faran les activitats d’encesa dels llums de Nadal de Sant Feliu

A les 5 de la tarda començaran a la Plaça Salvador Espriu i a les 6 ho faran al Passeig de Rius i Calvet

Compartiu aquesta història

Aquest divendres a la tarda tindrà lloc l’encesa dels llums de Nadal de Sant Feliu de Guíxols, una activitat que organitza com cada any l’Ajuntament. L’encesa es dividirà en dos llocs i franges horàries, com es habitual. La primera activitat es farà a la Plaça Salvador Espriu i començarà a partir de les 5 de la tarda. La segona serà una hora més tard, és a dir a partir de les 6, al Passeig de Rius i Calvet.

Aquest any, hi ha novetats en la il·luminació de la ciutat, com són uns nous llums, en forma de cortina, a La Rambla, o la bola de Nadal gegant situada a la Plaça del Monestir. La regidora d’Economia Local, Núria Cucharero, ens parla de les activitats previstes dins l’encesa.

L’encesa dels llums també donarà inici a la campanya nadalenca de tots els negocis de la nostra ciutat després de la tardor.

Entre les moltes activitats previstes a la ciutat durant les festes, de cara a la setmana que ve tindrà lloc la Fira de Nadal a La Rambla. També, en aquest cas a càrrec de l’Associació de Festes Ganxones, hi haurà la Màgia del Nadal al Jardins del Monestir i una gimcana per vora una setantena de comerços de la ciutat. A la imatge d’aquí sota ja podeu consultar part de la programació.

El més llegit

I després