I després

Divendres arriba l’electrònica al ‘Música al Puestos’ amb Dolça a l’espigó de Rius i Calvet

Altre propostes destacades del certamen per aquest estiu són un tribut a The Beatles o l'actuació d'Alberto Montero i el seu pop/folk

Compartiu aquesta història

Aquest divendres a les 23.30 hores arriba a Sant Feliu la música electrònica en el segon concert del ‘Música als Puestus’ d’aquest estiu que organitza Mascanada6. Aquest és un estil musical que s’estrena dins d’aquest certamen de concerts.

La protagonista de la proposta serà la gironina Dolça, que ha participat en festivals de música electrònica com ara el Delirium, a més d’actuar en clubs de diverses capitals europees.

És tracta d’una artista emergent que proposa a través del seu repertori ritmes i mescles originals. L’accés de l’activitat és gratuït, com en tots els concerts que formen part d’aquesta sèrie d’actuacions.

Les properes propostes del ‘Música als puestus’ d’aquest estiu són un tribut a The Beatles que anirà a càrrec de The Ringos i que se celebrarà el dissabte 11 d’agost al Salvament a partir de les 10 de la nit. Tancarà el certamen una actuació d’Alberto Montero al Parc Central, el 26 d’agost a les 10 de la nit amb el seu estil pop/folk.

El més llegit

I després