I després

L’EOI de Sant Feliu encara el proper curs amb les preinscripcions a punt i un nou equip directiu

Al centre ganxó es poden aprendre les llengües anglesa, francesa i alemanya

Compartiu aquesta història

L’Escola Oficial d’Idiomes de Sant Feliu de Guíxols encara el curs 2023/2024 amb la mirada posada en les preinscripcions que seran de manera telemàtica i que comencen el 4 de setembre i que s’allargaran fins el dia 13 del mateix mes.

Des del centre, que estrena nova direcció aquest curs, també tenen la intenció de potenciar diversos aspectes durant els propers 4 anys, entre elles promoure diverses activitats de caire cultural o col·laboracions amb altres EOIs.

Pel que a les preinscripcions, es podran fer de tres maneres diferents i inclouen un test de nivell, perquè cada alumne sàpiga quin coneixement té de l’idioma i així poder-se orientar a l’hora de triar on apuntar-se. Així ens ho explica el director del centre, David Avellaneda.

Tot i que les preinscripcions es fan telemàticament, qui tingui problemes per fer-les per aquest sistema, tindrà l’opció de fer-ho presencialment al mateix centre. En aquell mateix moment també podrà fer la prova de nivell.

Entre els idiomes que s’ofereixen al centre de Sant Feliu s’inclouen l’alemany, l’anglès i el francès. Pel que fa a la llengua alemanya, aquest any ofereix dos nivells inicials d’A1.

Aquest curs, l’escola tindrà nou equip directiu, format pel mateix Avellaneda i per Mariona Salvador com a secretària. L’estrenada direcció té la vista posada en diversos aspectes, entre ells potenciar les classes en alemany, a més de promoure diverses iniciatives.

Durant els propers anys, des del centre també es vol treballar amb els municipis agermanats amb Sant Feliu a més d’enllaçar projectes amb altres EOIs de la comarca i fer activitats conjuntes.

El més llegit

I després