I després

Divendres a la tarda arrenca la segona edició de l’Idilic Festival al Guíxols Arena

Ana Mena, Álvaro de Luna, Nil Moliner o Dani Fernández entre els artistes que actuaran en un festival que estrenarà nou recinte

Compartiu aquesta història

Divendres 28 de juny comença al Guíxols Arena la segona edició de l’Idilic Festival, una proposta que inclourà actuacions d’artistes de primera línia com Ana Mena, Álvaro de Luna, Nil Moliner, Suu, Dani Fernández o La Oreja de Van Gogh.

Divendres, les actuacions començaran a les 6 de la tarda amb Paula Matheus a qui seguiran Pol Granch, Íñigo Quintero i Malmö 040. Ana Mena començarà la seva actuació a les 22.40 hores i clourà la sèrie de concerts de divendres Álvaro de Luna, amb una actuació a les 00.10 hores. Tots oferiran la seva música a l’escenari Idilic Stage.

Dissabte serà el torn de Morochos a partir de les 6 de la tarda al mateix escenari, seguits de Suu, Depol i La Oreja de Van Gogh. Seguidament, pujarà a l’escenari Nil Moliner a partir de les 22.30 hores i clourà la nit Dani Fernández a partir de les 00.00 hores.

Aquest any, l’espai estarà organitzat amb una disposició diferent a la de l’edició passada i la zona d’aparcament de caravanes situat al Guíxols Arena també passarà a formar part de l’espai que ocuparà el festival. Així ens ho explica el regidor de l’esdeveniment, Josep Saballs, qui destaca també la importància musical d’aquesta segona edició.


Pel que fa al segon escenari, el Brava Stage, s’hi podran veure, tant dissabte com diumenge, diverses actuacions a partir de les 8 del vespre amb Paula GM, Sama Vax, Arnau Obiols, Yotu Meneo, Hanie i Cucut.  També, les dues nits de divendres i dissabte, acabaran a partir de la 1.15 hores de la matinada amb festes de tancament. Podeu consultar programació i horaris aquí sota.

El més llegit

I després