I després

Angela Hoodoo obre els concerts del Música als Puestus

L’actuació tindrà lloc a la Rambla del Portalet aquest dissabte a les 10 de la nit

Compartiu aquesta història

Mascanada6 engega la nova edició del Música als Puestus i ho fa amb un concert d’Angela Hoodoo i el seu repertori replet de western-swing, r&b, alt-country, folk i rockabilly que s’inclou dins el seu disc debut en solitari ‘Coyote’. L’actuació tindrà lloc a la Rambla del Portalet aquest dissabte 29 de juny a partir de les 10 de la nit amb entrada gratuïta.

Angela Hoodoo és una cantant, compositora i guitarrista de Granada, resident a Màlaga, “que demostra un ampli domini i coneixement de la tradició musical dels Estats Units”, destaca Mascanada6. Sobre l’escenari, l’artista “exhibeix una posada en escena brillant” en companyia de músics destacats de l’escena malaguenya a través d’un disc que ha presentat en sales de renom i en festivals de pràcticament tota la geografia espanyola.

Actualment, Hoodoo està preparant el seu nou senzill i ja es troba immersa en la preparació del que ha ser el seu segon treball en solitari que té previst publicar l’any vinent.

Durant l’actuació hi haurà servei de bar que s’allargarà durant tota la nit. Un cop acabi el concert, tindrà lloc una afterparty a partir de les 23.30 hores.

El més llegit

I després