I després

Dani Fernández, Ana Mena, Nil Moliner i Álvaro de Luna, entre els artistes de la segona edició de l’Idilic Festival

El consistori ha signat un conveni amb l’organització per portar la proposta musical a la ciutat durant els propers 4 anys

Compartiu aquesta història

Aquest estiu torna al Guíxols Arena la segona edició del l’Idilic Festival que se celebrarà el 28 i 29 de juny. Artistes com Dani Fernández, Ana Mena, Álvaro de Luna, La Oreja de Van Gogh o Íñigo Quintero, formaran part del cartell d’aquest estiu.

L’organització del festival ha signat un conveni amb l’Ajuntament de la ciutat per celebrar aquesta iniciativa els propers 4 anys a Sant Feliu. Ens ho explica el director de l’Idilic, Aleix Ramoneda.

El regidor del festival, Josep Saballs, destaca el tipus de format de l’Idilic, que es va estrenar l’estiu passat a la ciutat, i també explica que aquest any la distribució de l’espai serà sorprenent.

Aquesta edició incorporarà novetats, com ara un segon escenari que inclourà diverses actuacions que s’anunciaran properament. També hi haurà un descompte per les persones empadronades a Sant Feliu de Guíxols.

Per beneficiar-se’n, s’ha d’enviar un correu electrònic a hola@idilicfestival.com incloent el document d’empadronament i explicant quines entrades o abonaments volen comprar. Des de l’organització se’ls facilitarà un codi de descompte per utilitzar durant la compra.

El més llegit

I després