I després

Satisfacció a Tots per Sant Feliu per l’aprovació del projecte del Museu Carmen Thyssen

Compartiu aquesta història

Tots per Sant Feliu es mostren “molt satisfets” per l’aprovació que es va fer ahir en Ple Municipal del projecte per a la construcció del futur Museu Carmen Thyssen a la ciutat. La formació explica que aquesta aprovació “és una fase més del tràmit administratiu d’un projecte que ja es va aprovar inicialment el passat octubre”.

El grup municipal destaca que l’aprovació “significa que aquest projecte ja té la via consolidada amb els informes de les altres administracions involucrades” i també que hi estan incorporades “totes les modificacions que s’hi havien de fer”.

El portaveu de Tots per Sant Feliu, Josep Saballs, destaca que amb aquesta aprovació ja es pot seguir amb la licitació de les obres que s’hi hauran de fer. També recorda les accions que s’han hagut d’emprendre per arribar fins aquí.

La previsió és que la licitació de les primeres obres es faci abans de l’estiu. Consistirien en instal·lació de plaques solars a l’edifici i també la col·locació de nous tancaments, “feines que es finançarien amb aportacions dels Fons Europeus Next Generation”.

Tots per Sant Feliu recorda que aquest edifici “s’ha de convertir en el Centre Cultural del Monestir”, que a més d’incloure el futur Thyssen, “incorporaria també una escola de Belles Arts”.

El més llegit

I després