I després

Dissabte arriba la 33ª Exposició de Filatèlia i Col·leccionisme amb diverses activitats relacionades

El 16 de setembre al matí se celebrarà la Trobada Catalana de Filatèlia i a la tarda es presentarà el llibre 'La febre dels cromos'

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 9 de setembre arriba a Sant Feliu de Guíxols una nova edició de l’Exposició de Filatèlia i Col·leccionisme que vindrà acompanyada de diverses activitats relacionades. La mostra es podrà visitar en tres espais del Monestir fins el 25 de setembre i s’inaugurarà a partir de les 10.30 hores.

L’edició d’aquest any ha crescut respecte les passades i es podrà veure a la quarta planta de l’edifici i també el vestíbul. Albert Duran és el vicepresident de l’Associació Filatèlica i de Col·leccionisme.

Entre aquestes activitats relacionades, el mateix dissabte, durant tot el matí, hi haurà una estafeta postal de Correus amb el segell i mata-segells commemoratius d’aquesta edició, que es dedica a la gent gran.

Una altra de les propostes tindrà lloc el dissabte 16 de setembre amb la Trobada Catalana de Filatèlia, que se celebrarà al mateix Monestir des de les 10.30 fins les 13 hores. De cara al dijous dia 21, a partir de les 7 de la tarda, es farà la presentació del llibre ‘La febre dels Cromos’ de Josep Manuel Rafí.

Les visites guiades als escolars està previst que es facin entre el 12 i el 22 de setembre. Duran explica que aquest any la idea de l’organització és créixer en qualitat i quantitat i difondre Sant Feliu en els entorns de la filatèlia i el col·leccionisme per atraure al seu públic fins la ciutat.

El més llegit

I després