I després

L’Ajuntament farà més controls per evitar els excrements de gos al carrer

Les sancions poden arribar als 200 euros segons l'ordenança municipal

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu engega des d’avui dimarts un augment en la vigilància per evitar que els propietaris de gossos deixin els excrements de les seves mascotes als carrers i espais públics.

Segons explica la regidora d’Animals Domèstics, Marifé Larragay, ja fa temps que es realitzen campanyes de sensibilització dirigides als veïns amb gossos, però s’ha comprovat que alguns encara segueixen no recollint les femtes de les mascotes. Per aquesta raó es començarà a denunciar a les persones incíviques.

L’Ajuntament explica que “s’aplicaran les sancions corresponents segons l’ordenança, que poden arribar a 200 euros” i que en l’actualitat ja està a punt un dispositiu per anar fent recorreguts per la ciutat amb inspeccions aleatòries.

La intenció d’aquesta actuació és “vetllar per tenir una ciutat neta”, a més “d’apel·lar directament al civisme de la ciutadania” amb la finalitat de tenir una ciutat neta que no només s’aconsegueixi amb la neteja “sinó amb una conducta cívica que no embruti l’espai públic”, conclouen.

El més llegit

I després