I després

Demà dimecres comencen el nou curs escolar 2.900 alumnes a Sant Feliu

Aquest curs hi ha inscrits vora 200 alumnes més respecte l'any passat

Compartiu aquesta història

Demà dimecres 6 de setembre comencen el curs escolar 2023/2024 els alumnes d’infantil, primària i secundària, que sumen un total de 2.895 estudiants a Sant Feliu de Guíxols. Aquesta xifra és superior en vora 200 alumnes respecte als que varen iniciar el passat curs, que sumaven un total de 2.680 nenes i nens.

Pel que fa als alumnes de segon cicle d’Infantil, comencen el nou calendari escolar 535 estudiants, els de Primària en sumen 1.307 alumnes i els d’ESO en seran 1.053. Pel que fa a l’alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius, començaran el nou curs el proper dimarts dia 12.

Coincidint amb l’inici del nou curs, per demà hi ha convocada una vaga de mestres i professors, tot i que els sindicats organitzants no preveuen que hi hagi una alta mobilització. Aquesta aturada és per reclamar una reversió de les retallades i també millores laborals. 

Pel que fa als propers cursos, la previsió és que, a partir d’ara, tots els alumnes de Primària i ESO comencin el quart dia laborable del mes de setembre i els de batxillerat i FP, el primer feiner després de la Diada, és a dir, a partir del 12 de setembre.

El més llegit

I després