I després

Es posa en marxa un nou servei de cangur durant la tarda en diverses escoles

Els centres que hi participen són L’Estació, L'Ardenya, Gaziel i Baldiri Reixach i està dirigit a infants de 3 a 10 anys

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols posa en marxa un nou servei gratuït de cangur que es fa a les escoles L’Estació, L’Ardenya, Gaziel i Baldiri Reixach de Sant Feliu en horari de tarda i que està dirigit a famílies que tinguin infants d’entre 3 i 10 anys.

Es tracta d’un servei que es fa una tarda a cada escola, entre dilluns i dijous. Per participar-hi no cal que les nenes i nens estudiïn al mateix centre on rebin el canguratge. Així ho explica la regidora d’Educació, Laura Serrano.

La inscripció prèvia per participar-hi és imprescindible i es pot fer a través del web de ciutadania de l’Ajuntament de Sant Feliu.

Els horaris del servei, que es fa durant la franja de tarda, són els següents: per les escoles L’Estació (els dilluns), Gaziel (els dimecres) i Baldiri (els dijous) de 16.30 a 20 hores i pel centre l’Ardenya (els dimarts), de 16:30 a 18:30 hores. Les famílies interessades es poden informar per correu electrònic escrivint a tempsxcures@guixols.cat

El més llegit

I després