Les primeres jornades d’ocupació “Enganxa’t a la feina”, de Sant Feliu de Guíxols, ja estan oferint bons resultats uns dies abans de la seva celebració ja que abans del cap de setmana es compta amb més de 70 ofertes de les empreses que hi oferiran llocs de treball.

Des del Servei d’Ocupació Municipal de Sant Feliu es recorda que és imprescindible que es faci la inscripció prèvia, abans del proper dimarts dia 28 de març a les 14:00 hores, a través de la següent adreça: https://www.eventbrite.es/e/entradas-enganxat-a-la-feina-32722855943?aff=es2 , (pestanya “registrar”). També es pot demanar informació al telèfon 972 32 70 33 de 10:00 h a 13:30 hores.

Les jornades se celebraran a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu de Guíxols els propers dimecres i dijous, 29 i 30 de març, on es facilitarà el contacte entre les empreses  i els aspirants als llocs de treball amb entrevistes exprés (speed dating) amb persones de totes les edats.

També s’han programat xerrades interactives, taules rodones, tallers i workshops, dinàmiques de grup per millorar les possibilitats en les entrevistes, etc., que queden contemplades en el programa que adjuntem en el següent ARXIU

Aquesta primera experiència la porten a terme l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, a través del Servei d’Ocupació Municipal (SOM), Mc Empreses i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)