GDC RECELA DE LES OBRES DE L’HOTEL EDEN ROC

El grup municipal Guíxols des del Carrer–Entesa preguntarà en la propera sessió plenària de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols  per les noves obres que s’estan duent a terme a l’hotel Eden Roc, a la zona de Port-Salvi,  concretament les que s’estan fent a la part posterior de l’hotel que dóna al camí de ronda PR-C 101.

GdC-E entén que la servitud de pas del camí de ronda, zona de domini públic,  queda afectada per les remodelacions  de les habitacions, que en algun cas fins i tot sembla que s’estan ampliant. A més, la formació denúncia que el camí està tancat i que s’utilitza com a zona de càrrega i descàrrega de la pròpia obra.

GdC-E recorda que aquest establiment ja té un llarg historial pel que fa a incompliments i negligències en relació a la protecció i preservació dels espais públics. De fet, encara té pendent de complir una sentència del TSJC de l’any 2014 que el requereix a la restauració d’una part del camí de ronda conseqüència d’unes obres fetes sense permís. La formació demanarà al govern que obri una investigació al respecte.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació