I després

15 NOTÍCIES + 15 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

PREMIS D’EUROMILLONES I ONCE A SANT FELIU I PLATJA D’ARO
El sorteig del passat dimarts va deixar a Sant Feliu de Guíxols un premi de tercera categoria (5+0) de 34.778,01 euros, va informar el Diari de Girona. A més de l’afortunat ganxó, n’hi va haver un altre a la localitat de Torrejón de Ardoz. En aquesta categoria, hi va haver 5 encertants. Del sorteig, no hi va haver cap encertant de primera categoria, però sí que n’hi va haver dos de segona (5+1).
Prèviament, el passat cap de setmana, l’ONCE va repartir a la veïna Platja d’Aro 1.580.000 euros: un premi de 300.000 euros al comptat i un sou de 5.000 euros al mes durant 20 anys, i quatre premis més de 20.000 euros cadascun d’ells, amb el sorteig del Sueldazo del Cap de Setmana, del dissabte 18 de març.

 

DIUMENGE, DARRERA COMÈDIA DEL CONCURS DE TEATRE AMATEUR
Aquest diumenge 26 de març a les 6 de la tarda es representarà al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer, la darrera obra del XII Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols amb la comèdia “Res és gris”, amb la companyia Quatre per Quatre de Granollers, una versió lliurement inspirada en l’obra “L’ora della fantasia” d’Anna Bonacci a càrrec d’Arian Botey i Prat.
“Un organista i compositor d’un petit poble busca un reconeixement musical que no troba més enllà de la seva petita comunitat. La visita inesperada del Director General de Música a la localitat pot ser l’oportunitat desitjada”.
Aquesta obra estava prèviament programada pel dia 4 de desembre però per causes de força major es va haver de traslladar a aquest diumenge.

 

TALLER A LA BIBLIOTECA OCTAVI VIADER
S’acaba d’estrenar l’estació més acolorida de l’any, la primavera, i amb aquest motiu la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols organitza per aquest dissabte, 25 de març a les 11 del matí, un taller per a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys: “Vine a celebrar l’inici de la primavera!” Taller de targetes que es converteixen en flors de veritat, a càrrec d’Alba Navarro. Taller gratuït.

 

ESPECTACLE INFANTIL PER LA TARDA DEL DISSABTE
Aquest dissabte 25 de març a les 6 de la tarda al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, La Xarxa presenta l’espectacle infantil “Menuda Comèdia”.
“Aquesta és la història d’una ciutat i d’un teatre anomenat La Comèdia!. Aquest teatre és molt especial, perquè, a dins hi viuen ben amagadets, uns éssers màgics, els follets tramoies, que són els encarregats que el teatre La Comèdia sigui un espai màgic on tot és possible. Però, un bon dia, l’ajuntament decideix enderrocar La Comèdia per fer-hi un gran centre comercial i els follets hauran de passar a l’acció.
L’obra, emmarcada dins del gènere clown està interpretada pel seu autor, Jordi del Rio i Elisa Jorba”.

 

CRÒNICA DE LA JORNADA CONTINUADA A L’ESCOLA
El passat dimarts es va celebrar a l’escola l’Ardenya de Sant Feliu de Guíxols una xerrada organitzada per l’Associació de Mares i pares d’alumnes (AMPA) de les escoles de la ciutat, on es varen debatre els pros i els contres de la jornada continuada a les escoles de a partir d’experiències de centres d’altres poblacions de la zona, com són les Fanals de Platja d’Aro, representada pel membre de l’Ampa, Àngel Guirado i Sònia Pujol Valls, regidora d’ensenyament de Santa Cristina d’Aro, a més del regidor d’ensenyament de Sant Feliu de Guíxols, Josep Ramon Llobet,.
Varen respondre a la convocatòria una cinquantena de persones i el diari El Punt Avui va publicar una crònica que podeu consultar en el següent ARXIU_

 

MINUT DE SILENCI PER LES VÍCTIMES DE LONDRES
El passat dijous es va guardar un minut de silenci en memòria de les víctimes de l’atemptat que es va produir el passat dimecres en el centre de Londres amb el resultat de quatre morts i més d’una trentena de ferits.
És habitual, quan es produeixen aquest tipus d’actes terroristes, que l’endemà, coincidint amb les 12 del migdia, es faci una concentració a les portes del consistori on s’hi apleguen representants polítics, treballadors de l’Ajuntament i ciutadans.

 

TALLER DE DANSA I TEATRE ORGANITZAT PEL SIAD
El SIAD, Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, organitza un taller de dansa i teatre que anirà a càrrec que Meritxell Campos Olivé, el divendres 31 de març 2017 de 19 a 21h. a la sala polivalent del Centre Cívic Vilartagues.
Cal inscripció: Per telèfon: 972 82 01 01, per mail a igualtat@guixols.cat o bé presencialment al Centre Cívic de la Plaça Salvador Espriu, de dilluns a divendres de 9:00h fins les 21:00h.

 

DIUMENGE, PARADA DE GUÍXOLS PER LA INDEPENDÈNCIA-ANC
Guíxols per la Independència-ANC ha informat que aquest diumenge dia 26 de març disposarà d’una parada informativa a la Rambla Vidal, cantonada amb el carrer Major, de 10 a 14 hores.
Segons apunten, “Hi serem per donar a conèixer la campanya que ja ha encetat l’ANC “Fem Futur”, que vol explicar amb arguments els beneficis de la República Catalana als sectors menys convençuts de la població del país.
La creació d’un nou estat és regeneració democràtica. Construir la República Catalana és l’única possibilitat per aconseguir una total regeneració de la política a Catalunya”.
També hi tindrem disponible les noves pancartes d’aquesta campanya que ja comencen a guarnir els nostres carrers. Fem la República de la justícia per a tothom”.

 

ASSEMBLEA DE VEÏNS DEL BARRI DEL PUIG
L’Associació de Veïns del Barri del Puig convoca Assemblea General Ordinària pel dissabte 1 d’abril a les 17:30h. als safareigs del Puig (Baixada del Puig s/n) amb el següent ordre del dia:
1-Estat actual del Pla de Barris
2-Tancament del carrer Nou del Garrofer
3-Precs i preguntes.

 

PROGRAMA DE LES SARDANES DEL DIUMENGE
Diumenge 26 de març a les 12 del migdia, al Passeig dels Guíxols, 613 audició de sardanes a càrrec de la cobla La Principal de Banyoles amb el següent programa: Sa Pauma (Josep Coll Ferrando), L’aplec de Sant Feliu (Jaume Oliver), Tamborí (Ramon Vilà), L’avi Pito (Ricard Viladesau), Ídols de fang (Jaume Ventura Tort) i Joiosa Angelina (Josep Saderra).
L’Agrupació Amics de la Sardana recorda que la guanyadora del tortell de Pastisseria Cortés del 12 de febrer fou Rosa Cuevas, resident a Sant Feliu i l’Argentina. I també avança que la propera audició es farà el 30 d’abril amb la Cobla Bisbal Jove.
Correu electrònic: guixolssardanes@gmail.com

 

XERRADA SOBRE FEMINISME ORGANITZADA PER LA CUP
L’assemblea de la CUP Guíxols i la gent de l’Ateneu la Surera ha programat per aquest dissabte, 25 de març a les 5 de la tarda al carrer Almeria Nº 17 (Ateneu la Surera), una xerrada sobre feminisme, on es tractaran principalment dos temes: la invisibilitat del treball de cures i el control social de les dones i un debat obert i plural sobre feminisme. Es comptarà amb la presència de Clara Camps, professora de Sociologia de la Universitat de Girona.

 

DIUMENGE, TROBADA DE TRACTORS ANTICS A SFG
El proper diumenge, 26 de març, els Amics dels Tractors i Màquines Antigues de Girona, es desplaçaran a Sant Feliu de Guíxols per portar a terme una edició més de la Trobada de Tractors Antics.
Entre les 9 i les 11 h. es podrà visitar l’exposició de tractors en els Jardins Juli Garreta i a les 11:30 h. s’iniciarà el recorregut urbà per la part baixa de la ciutat.
En la passada edició es varen comptabilitzar una seixantena de vehicles que recorren les comarques fent parades i realitzant recorreguts urbans formant una pintoresca caravana mentre fan el desplaçament i la tornada per les carreteres principals.

 

CONCERTS I ACTIVITATS A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
-Divendres 24 de març, 21:00 h. : BIG MAMA MONTSE & SISTER MARION (Bcn, blues).
– Dissabte 25 de març, 19:00 h. : presentació llibre de Jordi Borràs i Antonio Baños “La cara B. Una altre mirada al procés” 21:00 h. : PRIBIZ (Bcn, indie folk).
– Dimecres 29 de març, 21:00 h. : QUIZ FREAK (joc de preguntes sobre series, pelis, còmics, etc.).
– Dijous 30 de març, 21:00 h. : MICRO OBERT vine a tocar les teves cançons!.

 

MICROESPAI DE LA SETMANA DE CREU ROJA
El passat dimecres es va celebrar el Dia Mundial de l’Aigua i en el microespai dels dissabtes i diumenges a les 9:30 h. de Ràdio Sant Feliu, Marta Costa, de l’Assemblea Local de Creu Roja Sant Feliu de Guíxols Vall-d’Aro, dedica uns minuts a donar uns valuosos consells per no malbaratar aquest bé tant apreciat, i cada vegada més escàs, degut als diferents processos tecnològics, la desforestació, els canvis climàtics, etc.
Recordeu que si no podeu escoltar l’espai en directe, podeu accedir al podcast que durant una setmana es pot consultar en els informatius d’aquest web en l’apartat “A la carta” o bé podeu llegir-ho en el següent GUIÓ

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte 25 de març
Camp de Futbol “Josep Suñer”
17,00 h. Futbol d’empreses Bar Moreda – Veterans Lloret

Camp de Futbol de Vilartagues
EF Sant Feliu
10.30 h Benjamí A – St Celoni
11,45 h. Benjamí D – Pals C
11,45 h. Benjamí E – Monells
13,00 h. Benjamí C – Pals A
13,00 h. Prebenjamí C – Bisbalenc
16.00h Juvenil A – Girona
18.00h AD Guíxols B – Maçanet

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h. Mini Masculí B – La Salle
09.00 h. Premini Masculí A – Caldes
10.30 h. Infantil Masculí B – Llagostera
10,30 h. Mini Masculí A – Fontajau
12.00 h. Infantil Femení – Sant Gregori
16.00 h. Cadet Masculí – Palafrugell
18,00 h. Cadet Femení – Bescanó
20.00 h. Junior Masculí A – Ramon Llull

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
17.00h C Guíxols Futbol Sala A – Cassà
19.00h C Guíxols Futbol Sala B – Lloret

Diumenge 26 de març

Camp de Futbol “Josep Suñer”
E.F Sant Feliu
12.30 h. Femení – Moia
14.30 h. Cadet B – L’Empordanet

Camp de Futbol de Vilartagues
EF Sant Feliu
09.00h Aleví C – Costa brava
12.00h Infantil B – Aro

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
10.00h Junior Masculí B – Garrotxa
12.00h Senior Masculí – Cultural
17,00 h. Junior Masculí A – Sant Nicolau

 

 

El més llegit

I després