I després

Concert de la cantautora Mary Mahaffey i presentació del llibre de Jordi Moltó a La Casa Irla

Aquest dijous 1 de febrer actuarà la cantautora nord-americana, i dissabte 3 de febrer es presenta el llibre "Jo vaig ser-hi, al Cap de Gos"

Compartiu aquesta història

Aquest dijous dia 1 de febrer a les 21h, la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols presenta el concert acústic de Mery Mahaffey.

La cantautora nord-americana presentarà el seu àlbum debut, “Daydreams”. Cançons escrites mentre somiava desperta durant la pandèmia, les seves cançons reflecteixen l’amor i l’afecte a llarga distància, i la salut mental, explorant com canviem i creixem amb el pas del temps. Inspirat en les seves experiències de viure lluny de la seva família i els seus éssers estimats, aquest àlbum captura els dolors de l’aïllament i la incertesa, i la persistència de l’amor i l’esperança per superar aquestes distàncies.

Dissabte dia 3 de febrer a les 19h serà el torn de la presentació del llibre “Jo vaig ser-hi, al Cap de Gos” de Jordi Moltó.

Després de la mort d’Alexandre el Gran, Rei de Macedònia, l’any 323 a/C, els seus generals es van erigir com a successors i es van repartir l’extensíssim imperi, es van embrancar en inacabables guerres entre ells, de manera que uns cent anys després, Macedònia, com a tal, havia restat reduïda al seu territori natural tot i mantenir, encara, algunes possessions a Grècia que el Rei Felip V de Macedònia volia conservar i engrandir.

A “Jo vaig ser-hi, al Cap de Gos”, es narren les aventures i peripècies d’Eurípil de Pel·la, personatge de ficció, qui es veu implicat en els successos bèl·lics i polítics de guerres i entreguerres en un relat trepidant d’acció de tota mena, amor, valors humans, d’amistat, havent d’enfrontar no sols al context fàctic, sinó també a la maledicció d’una deessa, a les prediccions d’un oracle i a les conseqüències d’un decalatge sorprenent i inesperat.

El més llegit

I després