I després

El Club de Lectura “Salut i Societat” programat per divendres 26 de gener, finalment se celebrarà el proper dimarts 6 de febrer

‘L’adversari’ de l’escriptor Emmanuel Carrère, serà l’obra protagonista d’aquest cicle organitzat per les tres biblioteques de la Vall d’Aro, el Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols i la Càtedra Dr. Martí Casals de medicina i salut en l’àmbit rural

Compartiu aquesta història

El Club de Lectura “Salut i Societat” programat per divendres 26 de gener, finalment va quedar aplaçat per el proper dimarts 6 de febrer. A les 7 de la tarda a la Sala Abat Sunyer del Monestir de Sant Feliu, es reuniran per moderar-lo per Sílvia Alemany, directora del Museu, Georgina Linares de la Biblioteca, i Joaquim M. Puigvert, director de la Càtedra Dr. Martí Casals de medicina i salut en l’àmbit rural.

El cicle que se celebra any rere any s’hi ha anat proposant autors com: Mann, Berger, Bulgakov, Bertrana, Seksik, Forrellad o el proposat per enguany Carrère, que sempre són comentats per experts, siguin especialistes mèdics, crítics o traductors literaris. L’organitzen el Museu d’Història, la Càtedra Dr. Martí Casals de medicina i salut en l’àmbit rural i les tres biblioteques de la Vall d’Aro organitzen el club de lectura ‘Salut i Societat’.

Ho explica Sílvia Alemany, directora del Museu d’Història.

En aquesta ocasió l’obra triada és ‘L’adversari’ d’Emmanuel Carrère.

L’artista s’ha imposat internacionalment com un escriptor extraordinari amb sis novel·les de no-ficció, una d’elles és L’adversari que ha estat considerada, el primer clàssic del gènere narratiu més innovador de la literatura del segle XXI.

Des del 2011 la finalitat del Club de Lectura ‘Salut i Societat’ ha sigut l’interès d’incloure la literatura en la mirada interdisciplinària al món de la salut per part de la Càtedra de la Universitat de Girona.

L’entrada és lliure i gratuïta.

El més llegit

I després