I després

Avui arrenca El Salat amb vora 8.000 entrades venudes

Compartiu aquesta història

Amb el podcast Oye Polo, amb Maria Rovira i Ana Polo, arrenca aquest vespre el festival d’humor Salat de Sant Feliu.

El podcast es podrà seguir en  directe a partir de les 21h  al teatre Narcís Masferrer i a les 22h, arriba un dels plats forts de la 3a edició del certamen amb l’espectacle Lo nunca visto de Berto Romero en aquest cas al Guíxols Arena.

Encara avui, al village del Guíxols Arena, hi haurà micròfon obert per escoltar les propostes d’artistes anònims que s’han apuntat al formulari habilitat. Unes actuacions amateurs que es combinaran amb les de monologuistes Ignasi Taltavull, Adri Romero i Raquel Hervàs.

Ja demà dissabte, a la tarda i a la Sala Las Vegas es farà una taula rodona per parlar de l’humor en el que hi participaran Leo Harlem, Oliva Lara, Mario Ezno i Manel Portomeñe en una xerrada moderada per Txabi Franquesa.

També a Las Vegas, però a quarts de 9 del vespre arriba l’espectacle l’Art de fer Riure amb Bruno Oro.

Al Guíxols Arena i a les 10 de la nit serà el moment d’un altre dels plats forts del Salat d’enguany, Martita de Granà, una de les còmiques més influents del moment.

Diumenge és l’últim dia del festival. La jornada començarà al matí  al teatre amb l’espectacle Piensa en Wilbur, amb acrobàcies, humor i risc.

A les 20h i a Las Vegas, es podrà gaudir de No me toques el cuento, un espectacle on les princeses Disney es revelen i expliquen l’altra banda del conte.

El Salat acaba a la nit,a les 22h, al Guíxols Arena amb el consegut Leo Harlem que recopila el millor dels seus monòlegs.

Ja s’han venut unes 8.000 entrades pels espectacles del Salat d’enguay. De fet la directora artística del Salat, Anna Portomeñe, assegura que aquesta tercera edició del festival és l’edició de la consolidació amb propostes per a tots els públics i edats.

De fet un altre dels plats forts que compartiran Porta Ferrada i el Salat és el concert comiat de Les Luthiers el dia 9 de juliol.

Encara hi ha entrades a la venda per la majoria d’actuacions a través del portal web portaferrada.cat

El més llegit

I després